Stage: weekopdracht 9

De uitspraak stilte voor de storm paste eigenlijk wel een beetje bij deze week. Volgende week begint namelijk alle drukte voor de MTV EMA! Nominaties die bekend worden gemaakt, sit downs en shout outs worden opgenomen en er moeten assets gemaakt worden. Vanaf volgende week worden het zes drukke weken op stage, maar dat is pas volgende week. Deze week was een redelijk normale week op kantoor waarin ik gevraagd werd om de uitnodigingen voor de MTV EMA pre-party’s te ontwerpen, super tof natuurlijk! Ook ben ik deze week verhuisd. Niet van huis, maar van werkplek.

Door deze redelijk onverwachtse verhuizing ben ik de weekopdracht een beetje vergeten, maar in plaats van een kort interview heb ik een andere weekopdracht bedacht; ik laat jullie namelijk mijn nieuwe werkplek zien!

Ik ben van de derde verdieping naar de tweede verdieping verhuisd. Ik zit nu bij MTV NOW aan de tafel, wat eigenlijk niet meer bestaat want MTV NOW heet nu gewoon MTV. Zo zit bijna de hele online redactie bij elkaar en kunnen we beter, makkelijker en sneller communiceren met elkaar. Het was even wennen voor mij want ik vond het boven veel te gezellig, maar deze afdeling is gelukkig ook erg gezellig. Ik kom ook nog regelmatig even boven kijken en we lunchen ook gewoon nog samen, dus eigenlijk is er niet heel veel veranderd behalve dat ik veel nieuwe mensen erbij heb leren kennen en een verdieping lager zit. Ohja en mijn uitzicht! Want keek ik eerst uit op de skyline van Amsterdam, kijk ik nu tegen een dartbord aan. En achter mij hangen allemaal grappige momenten van K., R. en J.

Op naar volgende week; let the MTV EMA begin!

– Anneleen van der Lingen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *