Stage: weekopdracht 10

Week tien van mijn stage bij MTV is alweer voorbij, dat betekent dat ik er nu al twee en een halve maand op heb zitten. De tijd vliegt, helemaal de afgelopen week. De genomineerden van de #BestDutchAct en #BestBelgianAct voor de MTV EMA zijn bekend gemaakt en daar werd enorm veel promotie content voor gemaakt. De hele week stond in het teken van de MTV EMA, dat was prioriteit nummer één, al de andere werkzaamheden kwamen op een iets lager pitje te staan. De uitnodigingen voor de MTV EMA pre-party’s zijn inmiddels klaar en aan het eind van de week werd mij gevraagd of ik ook de posters zou willen ontwerpen. Tuurlijk! Ook werd deze week de YouTube pagina van MTV Nederland gelanceerd, waar ik verantwoordelijk voor ben! Mijn stagebegeleider R. heeft dit echt als mijn taak gegeven en ik zorg ervoor dat de content op de juiste dagen en tijden met de juiste afbeelding en eindschermen, teksten etc. online komen te staan. Super interessant! En als we dan toch bezig zijn; abonneer allemaal even op het kanaal MTV Nederland op YouTube

Bij week tien hoort de weekopdracht: maak een foto van het gebouw waar je stage loopt. Mijn stageplek bevindt zich op de NDSM-werf in Amsterdam. Als je het mij vraagt echt een top locatie waar MTV zeker bij past! Als je vanaf de pont komt kijk je eigenlijk al tegen het gebouw en de parkeerplaats aan. Van de buitenkant lijkt het misschien niet zo mega groot zoals je zou verwachten, maar niets is minder waar! Bovenaan deze blog post zie je de hoofdingang al, hier kom je alleen binnen met een druppel of als je je aanmeldt bij de receptie. Als je door twee schuifdeuren en de poortjes binnen bent gekomen dan kom je in een grote hal uit waar meerdere afdelingen aan grenzen. In deze hal worden ook vaak evenementen en persevents gehouden.


– Anneleen van der Lingen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *