Stage: weekopdracht 12

Deze week was een week van veel gebeurtenissen. Maandag was het de eerste terugkomdag op school, woensdag begon ADE waar ik naar het feest van Kris Kross Amsterdam ging, donderdag werkte ik thuis en vrijdag ging ik last minute met stagiair R. en T. naar de A’DAM Toren voor nog een ADE feestje

Maandag was dus de eerste terugkomdag en hoe erg ik er geen zin in had van te voren, omdat ik stage zo leuk vind, vond ik het eenmaal op school aangekomen toch ook wel weer heel leuk. Ik heb bijna iedereen weer even gezien en weer veel lol gehad. Daarnaast heb ik als eerste van de klas al mijn presentatie over mijn stage bij MTV gehouden, dus die kan ik al afstrepen.

Het Amsterdam Dance Event vond deze week plaats, wat altijd een hele happening is in de stad. Ik ging woensdag met mijn beste vriendinnetje ’s avonds naar KKA x ADE en kwam de volgende dag tegen half acht ’s ochtends pas thuis. Gelukkig mocht ik thuiswerken, maar omdat het al donderdag was begon de twitter battle weer vroeg. Ik ben dus een uurtje gaan slapen en heb daarna de battle gedaan. Die middag heb ik de hele middag thuis gewerkt en alvast wat vooruit gewerkt voor het weekend.

Vrijdag was een chaotische en drukke dag want er kwamen allemaal opdrachtjes tussendoor die uiteindelijk meer tijd in beslag namen dan ik gedacht had. Gelukkig is alles goed gegaan en hebben we het met z’n allen afgekregen. Vrijdagavond kwamen er er verschillende DJ’s optreden in de A’DAM Toren waaronder Oliver Heldens, Julian Jordan en Sam Feldt. Samen met stagiaires R. en T. ben ik hier na stage nog even heen geweest.

De weekopdracht van deze week is om een mail te schrijven naar een docent. Ik heb de onderstaande mail naar Marjolein gestuurd aangezien ik haar al sinds mijn grafische opleiding ken en ik het afgelopen jaar veel aan haar heb gehad.

“Hey Marjolein,

Hoe is het op school met alle nieuwe studenten? Mis je MR16 al een beetje of is het heerlijk rustig zo? ;) Wij hadden maandag terugkomdag en ik had nog gekeken of ik je kon vinden, maar helaas net mis gelopen denk ik. 

Op stage gaat alles goed! Ik heb het enorm naar mijn zin bij MTV en mag ontzettend veel doen. Van artikelen schrijven tot aan de social media berichten bijhouden en van filmpjes maken tot aan teksten vertalen, je hoeft je nooit te vervelen! Ook is het team ontzettend leuk en heb ik hele lieve en gezellige collega’s. :)

Ik ben nu al op de helft van mijn stage. Pieter is al langs geweest voor een kennismaking en alles is gelukkig heel positief. Nog drie maanden te gaan en dan is stage alweer voorbij. De tijd vliegt voorbij en ik ben er inmiddels achtergekomen dat dit precies is wat ik leuk vind om te doen en ook wil gaan doen na deze opleiding. Ik heb nu al ontzettend veel geleerd en ik heb het gevoel dat ik op persoonlijk gebied ook steeds meer groei en het beter gaat. 

Wie weet zie ik je 11 december nog wel even op de tweede terugkomdag. En anders 12 februari weer. :)

Groetjes,
Anneleen”

– Anneleen van der Lingen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *