Stage: weekopdracht 13

De MTV EMA komen steeds dichterbij en dat is ook te merken op stage. Het is ontzettend druk en er komen allemaal kleine maar belangrijke klusjes tussendoor. Soms is het even schakelen maar tot nu toe gaat het nog altijd goed. Ik ben de afgelopen week druk bezig geweest met heel veel vertalingen die we vanuit international kregen voor de MTV EMA website. Ook hadden we voor het eerst een vernieuwde twitter battle en was het donderdag tijd voor een Halloween feest!

Woensdag werd het Halloween feest al aangekondigd in de wc. Ja, je leest het goed; in de wc! Op elke spiegel in de wc’s was met nepbloed see you tomorrow geschreven. Ondanks dat ik het al via foto’s voorbij had zien komen schrok ik toch elke keer weer even als ik de wc in kwam hahah.

Donderdagochtend ging er een killerclown met ballonnen door het gebouw die iedereen liet schrikken met een toeter. Ook waren overal rode ballonnen te zien wat geïnspireerd was op de film ‘It‘. Aan het eind van de middag begon het feest dan echt. Er was een hele horrorgang gemaakt waar mensen je continue lieten schrikken, zelfs in de lift was je niet veilig! Ik ben me rot geschrokken maar heb me ook rot gelachen om een hilarische actie van freelancer J., al met al was het een gezellig en leuk feest!

De weekopdracht die bij week dertien hoort is om een foto van je reis naar stage te maken. Het liefst een originele in plaats van de trein of bus. Ik moet elke dag met de pont naar de NDSM-werf, dit betekent dus dat ik elke dag over het water ga. Natuurlijk is dit al origineler dan een gewone treinreis, maar het uitzicht is vooral ’s ochtends super mooi! Wanneer de zon opkomt tussen de gebouwen en de A’DAM Toren bijvoorbeeld. Maar er is één ding die mijn reis nog origineler maakt en dat is de oude duikboot die vlak voor de NDSM-werf in het water ligt. Op de duikboot staat graffiti en in de zomer blaast die zelfs bellen! Ik vind het in ieder geval altijd tof om langs te varen en te bekijken.

– Anneleen van der Lingen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *