About me

Welkom op mijn school blog, mijn eigen stukje internet waar ik mijn gehele studie op zal bloggen. Hierop komen voornamelijk schoolopdrachten te staan, afgewisseld met af en toe een persoonlijk stuk. Dit heb ik zo besloten omdat ik mijn persoonlijke blog er nog naast heb.

Anneleen

Hey, mijn naam is Anneleen en ik ben 25 jaar. In mijn dagelijks leven ben ik een mediaredactie student, blogger en grafisch vormgever. Dit laatste doe ik overigens meer als hobby erbij sinds ik in 2014 mijn diploma grafische vormgeving heb behaald.

In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met muziek, concerten en festivals. Ik vind het leuk om nieuwe artiesten en bands te ontdekken, hierdoor is mijn muzieksmaak behoorlijk breed. Een paar van mijn favoriete bands en artiesten zijn HAIM, John Mayer en Kris Kross Amsterdam. Zelf speel ik gitaar, basgitaar en volg ik zo nu en dan eens een drumles.

Naast muziek vind ik het enorm leuk om te schrijven. Deze twee interesses combineer ik op mijn persoonlijke blog Rock ’n Rebels. Samen met mijn beste vriendin schrijven we wekelijks één of twee blog posts. Mijn taken hierin zijn de blog posts schrijven, controleren en hier en daar aanpassen waar nodig is. Ook fotografeer ik hiervoor alle foto’s zelf tenzij anders aangegeven is.

Mijn droom is om later voor de redactie van een (online) magazine zoals Glamour te mogen werken. Hierbij zou ik naast artikelen schrijven wellicht ook nog mijn vormgeving skills kunnen toepassen. Een andere droom van mij is om van mijn hobby, Rock ’n Rebels, mijn werk te kunnen maken.

Wil je meer van mij weten? Kijk dan even bij contact.